Het team van kinderfysiotherapeuten van Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein

Kinderfysiotherapie team

Het team van Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein stelt zich aan u voor:

Jacqueline Jansen - Praktijkeigenaar, Kinderfysiotherapeute

Kinderfysiotherapie-Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Jansen. In 2010 heb ik het Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein opgericht. Daarvoor heb ik gewerkt in particuliere praktijken en daarnaast ook ervaring opgedaan in het ziekenhuis op de afdeling kinderfysiotherapie,op een mytylschool en in een revalidatie centrum.

Toen ik een jaar of 15 was bedacht ik, dat ik fysiotherapie met kinderen wilde gaan doen. Tot op de dag van vandaag doe ik dit nog steeds met veel voldoening en heb ik veel plezier om door mijn werk kinderen beter te laten bewegen en functioneren.

Motoriek en bewegen is voor kinderen zeer belangrijk. Het legt de basis voor de ontwikkeling van het kind, maar is ook in sociaal opzicht belangrijk. Wanneer er iets met de motoriek of het bewegingsapparaat niet goed gaat, is het voor mij een uitdaging om er achter te komen waarom dat zo is en hoe ik dit samen met het kind kan verbeteren.

Voor de kinderen zijn de behandelingen een leuk half uurtje oefenen.

De zorg voor uw kind is ook onze zorg. Wij denken graag met u mee. We delen onze kennis graag met u in onze behandelingen.

In de behandeling vind ik het leuk om steeds weer leuke dingen te verzinnen en adviezen te geven waardoor het kind wordt uitgedaagd en er plezier in gaat krijgen om beter te worden.

U kunt mij bereiken via: Jacqueline@kinderfysio-nieuwegein.nl.

^

Ineke Hijman - Kinderfysiotherapeute

Kinderfysiotherapie-Ineke Heijman

Mijn naam is Ineke Hijman. Van jongs af wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken, vandaar dat ik na twee jaar gewerkt te hebben als regulier fysiotherapeut in 2005 ben begonnen aan de Masteropleiding Kinderfysiotherapie in Breda. Ik heb deze in augustus 2009 met goed gevolg afgerond en ben tijdens en na de opleiding werkzaam geweest in verschillende (kinder)fysiotherapiepraktijken. Hier heb ik gewerkt met kinderen van alle leeftijden, en veel verschillende hulpvragen. Zowel in de praktijk, als aan huis, als binnen het speciaal basisonderwijs. En nu werk ik alweer sinds april 2013 met veel plezier bij Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein. Het werken met kinderen is nooit hetzelfde en juist deze diversiteit en afwisseling in het werk maakt dit vak zo leuk. Ik ben blij dat ik binnen mijn werk kinderen echt kan helpen. Dit geeft mij een goed gevoel en veel voldoening.

U kunt mij bereiken via: Ineke@kinderfysio-nieuwegein.nl.

^

Marion Houweling - Kinderfysiotherapeute

Kinderfysiotherapie-Marion Houweling

Ik ben Marion Houweling. Ik werk sinds september 2014 bij Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein. Daarvoor heb ik, sinds het afronden de reguliere fysiotherapie opleiding in 2004, in de particuliere praktijk gewerkt. In 2006 ben ik gestart met de Master Opleiding Kinderfysiotherapie in Utrecht en deze behaald in 2009. Inmiddels werk ik alweer ruim zes jaar met kinderen en doe dit met veel plezier. Mijn specialisaties binnen de kinderfysiotherapie liggen bij het behandelen van zuigelingen, schrijfproblematiek en orthopedische klachten. Mijn motto ten aanzien van het behandelen van kinderen is dat ieder kind een kind moet kunnen zijn! Kinderen zijn oprecht, enthousiast en leergierig. Als kinderfysiotherapeut behandel ik kinderen met problemen op het gebied van het motorisch functioneren. Het doel is dat ieder kind met plezier en zo optimaal mogelijk kan bewegen in het dagelijks leven, want dat is toch geweldig?

U kunt mij bereiken via: Marion@kinderfysio-nieuwegein.nl.

^

Renze van der Kamp - Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapie - Renze van der Kamp

....

U kunt mij bereiken via: Renze@kinderfysio-nieuwegein.nl.

^